Toimitusehdot ja maksutavat

Huomaathan, että hiusdonitsit ovat hygieniatuotteita ja hygieniatuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Näin ollen emme valitettavasti ota vastaan palautuksia. Tutustuthan tuotteeseen huolellisesti ennen tilausta. Lue lisää palautuksista alempaa.

 

Voimassa 12.8.2021 alkaen

Tuotteita myy Studio Mansikkamäki Y-tunnus  2494378-3. Myymme verkkokaupassa tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa koska emme ole arvonlisäverovelvollisia (vähäinen liikevaihto). Pidätämme oikeuden toimitusehtojen, hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen ja tilausvahvistukset

Tuotteet tilataan verkkokaupasta osoitteesta www.fanniina.com. Maksu tapahtuu maksupalvelutarjoajamme Klarnan kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • tilatut tuotteet
  • toimitustavan
  • toimituskulut
  • tilauksen loppusumman

Edellä mainitut tiedot näet myös, ennen tilauksen lähettämistä Ostoskori-sivulla. 

Toimitustavat ja toimituskulut

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset 1-4 arkipäivän kuluessa siitä, kun tilaus on tehty, pois lukien loma-ajat ja viikonloput. Huomioithan, että joillakin tuotteilla voi olla pidempi toimitusaika kuin aiemmin mainittu lähetysaika. Jos näin on, tämä on erikseen mainittu kyseisen tuotteen kohdalla tai sinulle ilmoitetaan viiveestä sähköpostilla.

Toimitamme tuotteesi Postin välityksellä.

  • Toimituskulut Postin kautta 4,90 euroa / lähetys
  • Yli 50 euron tilauksiin ilmainen toimitus
  • Kuljetukset 1-3 arkipäivän kuluessa kaikkialle Suomeen (haja-asutusalueiden toimitusajat saattavat poiketa).
  • Lähetys toimitetaan vastaanottajan postiluukkuun tai -laatikkoon
  • Lahjakortit: toimituskuluja ei voi maksaa lahjakortilla, lahjakortti käytetään vain tuotteen hintaan.

Saat meiltä toimitusvahvistuksen kun pakettisi on lähtenyt matkaan. Toimitukset tulevat perille 1-2 arkipäivän kuluessa paketin lähettämisestä. Lähetys toimitetaan vastaanottajan postiluukkuun tai -laatikkoon.

Maksutavat

Tavoitteenamme on tarjota monipuolisesti erilaisia maksutapoja. Kerrothan meille, jos haluamasi maksutapa puuttuu. Voit olla yhteydessä sähköpostitse moi@fanniina.com.

Klarna ja Paypal

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna, jolla on käytössä yleisimmät kotimaiset verkkopankkimaksut. Voit maksaa ostoksesi myös Paypalin kautta.

Vaihto- ja palautusehdot

Meille on erittäin tärkeää, että olet tyytyväinen tuotteisiimme ja palveluumme.  Yleisen kuluttajasuojalain mukaisesti sinulla on oikeus perua etämyynnissä tekemäsi tilaus ilmoittamalla siitä meille 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Vaihto- ja palautusoikeus ei kuitenkaan koske hygieniatuotteita. Hiusdonitsit ovat hygeniatuotteita, joten emme valitettavasti voi ottaa vastaan palautuksia koska emme voi myydä tuotteita edelleen. Siksi pyydämme, että tutustut tuotteeseen huolellisesti ennen tilausta.

Jos sinulla herää kysymyksiä tuotteisiimme liittyen, ota yhteyttä moi@fanniina.com, vastaamme mielellämme.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä reklamaatio

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostilla osoitteeseen moi@fanniina.com tai puhelimitse 0400 919763.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai toimituksen aikana vioittuneesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksen aikana, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postille.

Reklamaatiotapauksissa liitä mukaan kuva viallisesta tuotteesta ja laita tiedot meille sähköpostilla moi@fanniina.com. Donitsit ommellaan käsityönä, joten aina on mahdollisuus valmistusvirheeseen. Virheellisen tuotteen korvaamme lähettämälle tilalle samanlaisen ehjän tai vastaavan tuotteen.